Olen jo tässä pitemmän aikaa tuskaillut tuota korujen liikuttamisen vaikeutta paikasta toiseen, joten päätin, että asialle oli tehtävä jotain! Mieheni muisti, että meillä oli jossain tyhjänä veitsisalkku, jonka saimme jokunen vuosi takaperin joulupukin kontista... kaivelin ja etsin... ja kas kummaa, se löytyi helposti! Tutkin salkun käyttömahdollisuuksia ja mietin miten sitä pitäisi "tuunata", jotta siitä saisi kunnollisen kuljetusvälineen... ja heureka! Hyvin yksinkertaisesti...Mieheni hommasi minulle jotain rautatankoa ja sopivaa päällysteippiä... minulta löytyi kuminauhaa ja nastoja ja lopun näette tässä....

846699.jpg

Ylempi nuoli osoittaa korvakorujen säilytyspaikan...Alempi osoittaa kuminauhan paikan... nastat on puristettu piheillä niin pohjaan kuin mahdollista. etteivät irtoa!!!

846703.jpg

Tässä kuvassa nuoli osoittaa rautatankoa, jonka päällystin kestävällä teipillä... Tanko on salkussa kahvan puolella, porattuna läpi päädyistä, joten kannettaessa, korujen paino on sen varassa ja kuminauhat estävät koruja heilumasta holtittomasti... Tarkoitus on tietenkin laittaa korujen päälle vielä kangassuoja, etteivät korut naarmi toisiaan!

846701.jpg

Tätä on nyt testailtu ja on todettu hyvin toimivaksi.... Toivottavasti nämä kliiniset testit ovat luotettavia ja korut kulkevat jatkossakin kauniisti ja ehjänä mukana!!! Helmeilemisiin!