Olen nauttinut tämän päivän hiljaisuudesta, kun kotona ei ole ollut muita kuin minä ja nuorin lapseni... Miesväki kun oli pelireissussa koko päivän ja vanhimmainenkin omilla teillään! Aaahh sitä autuutta! :) Aamupäivän vain oleskelin ja mietiskelin, sitten tein sapuskaa. Kun maha oli täynnä ja kahvit porisemassa, oli aika tarttua korujen tekemiseen... ja tässä on tulos!

Eka korussa jatkuu eilisen Blondin idea, eli lukko edessä! "Sinikka" on hiukan kevyempi, johtuen erilaisista välihelmistä... Korun materiaaleina on siis helmiäislasihelmet, Hill Tribe minihelmet ( jokaisessa helmessä pieni kukkakuvio), Sterlinghopeahelmet ja lukko... Riipus taas omaa käsialaa...

"Sinikka"

601042.jpg

Lisää samasta korusta...

601045.jpg

Ja yksi lähikuva minihelmistä... vaikea kuvata!

601048.jpg

Seuraava koru on kauniin vihreänsävyinen herkku... Materiaaleina Uusijade ja Aventuriini, Sterlinghopea helmet ja lukko sekä Delica-helmet! Riipus taas omaa vääntelyä... Muistuttaa jotenkin teräsmiehen merkkiä! Heh!

"Superjade" :)

601034.jpg

Ja toinen kuva samasta...

601030.jpg

Ja vielä yksi...

601039.jpg

Viimeisenä on rannekoru ja korvikset. Materiaaleina Pitsiakaatti, Cloisonne helmet, 22 karaatin kullatut välihelmet ja kullatut rondellit sekä kullattu lukko. Korvikset ovat Kullattua Sterlinghopeaa, 22 karaatin kullatut välihelmet ja kultadubleeta... niin ja tietysti Pitsiakaattia.

601052.jpg

Ja vielä toinen kuva...

601056.jpg

Tässä oli nyt tämmöinen pläjäys! Helmeilemisiin!

P.S. huomenna saattaa jo tulla ekat paketit taas postiin... Kyllä odottaminen on kamalaa, vaikka luulisi jo osaavan sen homman kun on 3 lastakin pyöräyttänyt, mutta ei!  :)